Pozdravljeni, Prijava


Pogoji poslovanja

 

1.SPLOŠNI POGOJI

Naročilo zavezuje podjetje Uniagent in kupca.


2. NAROČANJE
Podpisana naročilnica ima za kupca in prodajalca status pogodbe. Fizične osebe lahko naročijo tudi po telefonu 041 617 171


3. POTRDILO O NAROČILU
Naročilo bo shranjeno na papirju in v elektronski obliki na sedežu podjetja Uniagent d.o.o.. Naročniku je po želji na voljo na ogled, kopijo lahko prejme po pošti.


4. CENE
Cene so v EUR in veljajo od 1. 1. 2010 do spremembe cenika oziroma do razprodaje zalog. Vse cene vključujejo 22-odstotni davek. Cene ne vključujejo dostave. Cena dostave se preračuna glede na težo naročenih artiklov in je vidna v košarici. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila zaradi spremembe menjalniškega tečaja, tehničnih izboljšav ali sprememb na artiklih.


5. NAČINI PLAČILA
Pravne osebe plačajo naročeno blago po predračunu ali v skladu z pogodbo. Fizične osebe plačajo z gotovino v enkratnem znesku po povzetju ob prevzemu blaga.


6. DOSTAVA
Naročeno vam bomo dostavili po hitri pošti v treh delovnih dneh po prejemu naročila oziroma če je drugače, vas obvestimo na e-naslov ali na telefon.


7. REKLAMACIJE IN VRAČILA
Do reklamacije ste upravičeni v skladu z dikcijo Zakona o varstvu potrošnikov (ZVP), ki določa postopke vlaganj reklamacij na proizvodih oz. storitvah.
Z morebitno reklamacijo se zglasite na zato pooblaščenem servisnem mestu.
 
8. ODSTOP OD NAROČILA
Od naročila lahko odstopite v petnajstih dneh od prejetja blaga z obvestilom po navadni pošti, po elektronski pošti ali po faksu. Naročeno nepoškodovano in nerabljeno blago vrnete (po ZVP na lastne stroške) v petnajstih dneh od datuma prejetja blaga. Embalaža mora biti originalna in nepoškodovana, na aparatu pa ne sme biti vidnih znakov uporabe. Priložiti morate kopijo računa. Podjetje Uniagent d.o.o. vrne celotno kupnino najkasneje v petnajstih dneh od datuma prejema vrnjenega blaga. Podjetje Uniagent d.o.o.  se obvezuje da bo zamenjal oz očistil vse nedelujoče rabljene dvd-eje oz zamenjal za druge enake vrednosti.

 
9. VAROVANJE PODATKOV
Podjetje Uniagent d.o.o. se zavezuje, da bo varovalo vse osebne podatke. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in drugo potrebno komunikacijo. Vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali tretji osebi.
Uveljavljanje garancije se vrši na sedežu pooblaščenega servisa, ki je naveden na garancijskem listu. Vse napake, kot posledica napake v materialu ali v montaži oz. tako imenovane ''stvarne napake'', ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

 
10. DRUGI POGOJI
V primeru zamude plačila, si pridržujemo pravico zaračunavati zamudne obresti v skladu z zakonom o zamudnih obrestnih merah in zaračunati stroške opominjanja in izterjave. Za ostale pravice in obveznosti se uporabljajo veljavna zakonska določila. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. Če sporazuma ne bi mogli doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče.


Domov.Domov.

Košarica  

(prazno)

Išči

Novi izdelki

Trenutno ni novih izdelkov